Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bonusové úlohy u státní maturity? 8-o

My jsme tedy kdysi dávno měli všechny úlohy zcela standardní.

0 0
možnosti
Foto

Pane Doležele, co tak vím, pan Hausenblas je jeden z mála, komu skutečně leží na srdci jazyk opravdu užívaný v praxi s tím, že ani učitel a mistr by se neměl tvářit, že si se vším poradí. Maturitní test je test pro test, za jehož výrobou čím dál víc ,,sedí ,,ti, co si honí triko. Každým rokem nárůst úloh, kde cosi vyplývá z textu pro úlohy 17 - 24... to znamená, že text dlouhý jak Lovosice musíte několikrát dokola číst... Ti, co tohle tvoří jsou nekompetentní v logice a pojmu času. Ale já to zkrátím a uzavřu jednoduše:

Víte, v čem jste mi sympatický? jak se tu představíte, co máte za sebou, atd.

Až tohle udělá celý slavný Cermat... až se někde objeví - ne totalitní nicneříkající označení Cermat, ale konkrétní tváře , jména a konkrétní dosažené mety.... pak se tu nemusíme dlouze bavit my, ani společnost.:-)

0 0
možnosti

Nesouhlasím, že maturitní test je test pro test a že za jeho výrobou sedí ti, co si honí triko.

Naopak. I ten poslední byl vypracován pečlivě, aby ho zvládli aspoň na dostatečnou ti studenti, kteří celou dobu studia pracovali anebo ti studenti, kterým to opravdu myslí. Ti, kteří neměli odpovědnost se průběžně učit anebo ti, kteří nemají logické myšlení, ho udělat nemuseli - a tak je to správně.

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS